nov. 24, 2022
Zene & Fesztivál

11. PALOZNAKI JAZZPIKNIK - 2023. AUGUSZTUS 3-5.

A szervezők elindították a jegyértékesítést a 11. Paloznaki Jazzpiknikre! Csapjatok le mielőbb a szuperkedvezményes Blind Early Bird jegyekre, ugyanis csak pár száz darab van belőlük!

nov. 22, 2022
Design

Budapest Design Material Library INSIDER

2022 novemberében elérkeztünk a Magyar Divat & Design Ügynökség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésével megvalósuló, a világ legkorszerűbb és innovatívabb anyagmintáit adatbázis formájában elérhetővé tevő gyűjtemény népszerűsítését szolgáló eseménysorozat negyedik kerekasztal-beszélgetéséhez. A természetes anyagokról szól a Budapest Design Material Library Insider következő kerekasztal-beszélgetése!

nov. 15, 2022
Színház

LIZZIE ROCKMUSICAL ősbemutató

A függöny kinyílásával azonnal létrejött az az underground atmoszféra, amely az egész darab alaphangulata. Ez nem is meglepő, hiszen a műfaj krimi, a történet egy kettős gyilkosság köré épül. A hétköznapi zsongás után kellett pár perc, hogy ráhangolódjunk a témára, azonban a történet színpadi megjelenítése egészen nagyszerű, így mindvégig kíváncsaik voltunk a következő pillanatokra. 

okt. 16, 2022
Kiállítás

Teltházas előadásokkal és tárlatvezetésekkel zajlott a 360 Design Budapest kiállítás

Az idei évben október 3-9. között immár harmadik alkalommal került megrendezésre a 360 Design Budapest kiállítás, amely ezúttal is izgalmas programokkal és számos lenyűgöző alkotással várta a kortárs design iránt érdeklődőket. A Bálna Budapest épületét egy héten keresztül látogatók tömege töltötte meg élettel, akik a designtárgyak és lakásdekorációs kiegészítők felfedezése mellett a formatervezéshez és annak határterületeihez kapcsolódó ismereteiket is elmélyíthették a kerekasztal-beszélgetéseknek és a világhírű tervezők előadásainak köszönhetően.

okt. 13, 2022
Színház

Egy kettős gyilkosság igaz története - Jön a LIZZIE rockmusical a RAM Színházban

A Filter Produkció és a PB2 Company 2022. október 31-én mutatja be a LIZZIE című rockmusicalt a RaM Színházban Tucker András rendezésében.

okt. 12, 2022
Színház

Elindult az őszi évad a József Attila Színházban

A József Attila Színház évadnyitó utcabállal kezdte a szeptembert. A régi hagyományokhoz híven idén interaktív játékokkal készültek  kicsiknek és nagyoknak! Nyílt próbával (Márai Sándor: Kaland című színműve), kulisszajárással (Nemcsák Károly igazgató úr vezetésével), kedvezményes jegy-és bérletvásárlással várták az érdeklődőket.

okt. 11, 2022
Kiállítás

A feltöltődés miatt is érdemes kilátogatni egy ásványbörzére

A Lelkes Ásványbörzén a MOM Sportban Budapesten csillogó ásványkövekre, drágakövekre, féldrágakövekre bukkantunk, nagyon kedves kézműves-eladókkal találkoztunk, az Ásványtrafiknál Farkas Polgár Bea író, ásványterapeuta saját verseivel díszített fa táblákon ragyogó intelmekhez kínálta a megfelelő ásványkarkötőket. Az egész csarnok atmoszférája nagyon barátságos, nyitott és befogadó volt első alkalmas látogatóként is, mintha a kövek és a jelenlévők által árasztott össz pozitív energia érezhetővé vált volna az azt befogadók számára.

okt. 6, 2022
Zene & Fesztivál

A zene öröm veled – Elindult az évad a Liszt Ferenc Kamarazenekarnál!

Szeptemberben több helyszínen is hallható volt a zenekar. Az együttes 2023. márciusában ünnepeli megalakulásának 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból a 2022/23-as évadra két, egymást követő bérletet hirdet meg.

szept. 30, 2022
Kiállítás

A természet kincsei a 13. Lelkes Ásványbörzén a MOM Sportban október 8-9-én

2022.10.08-09. között a MOM Sportban (Budapest, XII., Csörsz u. 14-16.) 2000 m2-en közel 100 kiállító várja az érdeklődőket. Többségük nyers vagy feldolgozott ásványokat, csillogó drágaköveket és belőlük készült ékszereket kínál. A fosszíliák és a meteoritok is nagy érdeklődésre tarthatnak számot. A rendezvény remek alkalmat kínál arra, hogy a gyűjteményét bővítse, és ajándékot vásároljon önmagának vagy szeretteinek.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére