Fashion week Archiveszept. 15, 2022
Fashion week

Közel 4.000 látogatót vonzott a 10. jubileumi BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) központi eseményét a szeptember 3-4. napokra eső hétvége során több mint 2.000-en látogatták meg a Szépművészeti Múzeum falai között, ahol az impozáns művészeti alkotások mellett vonultak fel a jövő tavasz-nyár divattrendjei. Összesen 24 márka küldte kifutóra legújabb darabjait, a magyarok mellett két lengyel és hét ukrán tervező is képviseltette magát a budapesti divathéten. A stiláris körkép nagyon vegyes volt, a klasszikus stílustól a streetwear már...

szept. 5, 2022
Fashion week

Budapest Central European Fashion Week SS23: Katti Zoób Catwalk

“A változatosság gyönyörűsége, a stílus érzékenysége, az ellentétek harmóniája. Stílus, ami egyesít funkciót és extravaganciát, ami nem fikció, ígér és teljesít, ami új eszményképet rajzol, melynek alapja a hagyomány, ami őrzi a titkot, de megjeleníti a harmóniát.“ Tartja Zoób Kati a luxusról.

szept. 3, 2022
Fashion Week

Interjú: BCEFW SS23, ARTISTA

Az ARTISTA magyar divatmárka kollekcióiban inspirációs forrásként mindig visszatérnek a távolkeleti motívumok és szabások, azokat átértelmezve és egyesítve a hagyományos európai vonalakkal új, illetve megújuló formák jönnek létre. A különleges, szokatlan anyagtársítások is elengedhetetlen jellemzői az ARTISTA ruháknak, ezzel egyedi, személyes esztétikát teremtve. Ruháikat a művészetet, zenét, szabadságot kedvelő, nyitott gondolkodású nők választják leginkább.

szept. 3, 2022
Fashion week

Interjú: BCEFW SS23, ViktoriaVarga OpenStudio 20220901

A V I K T O R I A V A R G A BUDAPEST divatmárkát vibráló és élénk színek jellemzik, melyeket kifinomult szabásvonalak ötvöznek és nőies eleganciát keltenek életre. Az egyedi darabok játékosak, életörömöt sugároznak, energiával töltik fel viselőiket. Az anyagok 100% természetes selyem, gyapjú, organikus pamut. A gyártás házon belüli és helyi, mely során figyelnek az újrahasznosításra, tartósságra, a tudatos gardrób építésére is. Viktória szlogenje: „Színekbe öltöztetjük az életet”.

Budapest Central European Fashion Week
aug. 26, 2022
Fashion Week

Az országimázst is építi a már 10. alkalommal megtartott Budapest Central European Fashion Week

A budapesti divathetet az eddigi eredményei alapján a közép-európai régió központi divateseményeként tartják számon. Az életre hívása óta eltelt 5 évben szezonról-szezonra bizonyította, hogy miért érdemes Dubajtól kezdve, az USA-n át, valamint számos európai nagy divatfővárosból is Budapestre seregleni a nemzetközi forgalmazóknak, újságíróknak, divatipari szakembereknek és döntéshozóknak. Az eddigi 9 BCEFW során közel 200 divatbemutatót rendezett meg a Magyar Divat & Design Ügynökség, melyen keresztül 130 magyar és régiós divattervezőnek volt lehetősége a bemutatkozásra és ezáltal a sik...

aug. 12, 2022
Fashion Week

BCEFW x UFW - Az összefogásra hívja fel a figyelmet a jubileumi BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) augusztus 29. és szeptember 4. között immár 10. alkalommal rendezi meg a régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW), melynek keretében a szakmai együttműködések fontosságát helyezi a fókuszba. Az Ukrainian Fashion Week szervezőivel való szoros partneri kapcsolatnak köszönhetően a magyar fővárosban mutathatják be kollekciókat azok az ukrán márkák, akiknek eddig a 25 éve folyamatosan megrendezett kijevi székhelyű rendezvény nyújtott bemutatkozási lehetőséget. A nagy divathetek előtt megtartott B...

Divathetek a világban - trendek 2017
nov. 9, 2015
Fashion week

Divathetek a világban - trendek 2017

  New York Fashion Week 2017 tavasz-nyári trendek

Női divat magazin - New York Fashion Week 2014 szeptember
szept. 4, 2014
Fashion week

NEW YORK FASHION WEEK 2014 SZEPTEMBER

A 2015 tavaszi kifutószezon hivatalosan ma veszi kezdetét. A New York Fashion Week alkalmával több mint 200 show, bemutató és előadás lesz látható szeptember 4-11-ig. A szokásos első sori díszvendég és szponzor szemle mellett akad még néhány érdekesség.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére