Fashion week

NEW YORK FASHION WEEK 2014 SZEPTEMBER

By Super User
A New York Fashion Week alkalmával több mint 200 show, bemutató és előadás lesz látható szeptember 4-11-ig.
 |  Fashion week

A 2015 tavaszi kifutószezon hivatalosan ma veszi kezdetét. A New York Fashion Week alkalmával több mint 200 show, bemutató és előadás lesz látható szeptember 4-11-ig. A szokásos első sori díszvendég és szponzor szemle mellett akad még néhány érdekesség.

Média

A Vogue, InStyle, Bon Appetit, Essence, Paper, Elle és Glamour mind próbálják kihasználni az alkalmat, hogy bejelentsenek egy-egy nagy évfordulót, vagy részvénykibocsájtást, vagy saját márkás termék indítását a divathét alatt. A legnagyobb esemény talán a Harpers Bazaar dress code-os estélye a Plaza Hotelben a világhírű divatigazgató Carine Roitfelddel, és a külön erre a rendezvényre szánt, jazz dalokat éneklő Lady Gaga - Tony Bennett duettel.

Férfi ruházat

Míg a korábbi években a legjobb amerikai férfi divat márkák, mint a Calvin Klein, John Varvatos, vagy a Thom Browne Európába vitték ruháikat a legnagyobb felvásárlópiac elérése miatt, a feltörekvő márkák a női ruhák mellett New Yorkban mutatták be kollekcióikat, hogy felcsigázzák a média figyelmét. A korábbi szokás most a "Férfiak napjával" megtörni látszik és egységesen hazai pályán tűnnek fel a férfi márkák, mint a David Hart, a Gent, a J. Lindeberg, vagy a Haspel és a Proper Cloth.

Hírességek

A bulvársajtó előnyeit kihasználva több sztár is megmutatkozik valamely shown. Az Amerikában szeptember 22-én induló "The Voice"-os mentorok közül itt lesz a Fashion Weeken Pharrell Williams és Gwen Stefani. Szeptember 9-én Britney Spears bemutatja fehérnemű kollekcióját, és még aznap délután Serena Williams HSN-nél jegyzett kollekciója is izgalmas lehet.

Divat és zene

Az új szezonban, szeptember 9. kezdőnappal visszatér az amerikai képernyőkre J.Lo, Nicki Minaj és más zenészek, énekesek vendégszereplésével a "Fashion Rocks" nevű tv show, amellyel a divat és zene szinergiáját dicsőítik. A műsor este 9-kor kezdődik a CBS-en Ryan Seacrest vezetésével.

Divatvilág és technológia

Még júniusban a Net-a-porternél Diane Von Fürstenberg együtt dolgozott a Google-lel, amikor a Google Glass elnevezés alatt szemüveg és napszemüveg kollekciót alkottak. Aztán Tory Burch a FitBit fitness   karöltve kiegészítőket adott ki, majd múlt héten Ralph Lauren előjött a "smart shirttel" a U.S. Openen. Semmi kétség, a legújabb trend a viselhető, ruhákba épített kütyük lesznek.

noi divat magazin 140904 newyorkfashionweek 1

A New York Fashion Weekről videók és élő közvetítések az alábbi linken követhetők:
 
szisz

Super User


More Coverage

Kukucskáljunk be a Louis Vuitton kirakataiba

A Louis Vuitton és Dior üzletek, kirakatok és divatbemutatók designjának felelőse Faye McLeod kivételként erősíti a szabályt, és mer egyedit, inkonvecionálisat alkotni.

Karl Lagerfeldhez bekopogtatott a francia adóhatóság

Caroline Lebar, a tervező szóvivője az ügyben azt mondta, hogy Lagerfeldnek esze ágában sem volt kijátszani a törvényt.

Divatmarketing - A kiskereskedelem átalakulása várható 2018-ban

Élményszerű lesz a vásárlás az üzletekben.

Petite size lányok fashion modellként a divatiparban

Az első magyar divatbemutató, ahol alacsony modellek rájuk tervezett ruhában léptek kifutóra.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére