Kiegészítők Archiveaug. 15, 2022
Kiegészítők

Moschino szivecskés táska

Szivecskés táska Mi érzelmes nők a szívnek soha nem tudunk ellenállni . A @moschino különleges táskát dobott a piacra mert szív+bőr+rocker+rózsaszín   ennyi hozzánk közel álló szimbólum ! Sikerre van ítélve   if(typeof(droppicsAutobrowse)==="undefined"){var droppicsAutobrowse = [];}droppicsAutobrowse[97]=[""]var initGallery = true; var masonry_category_id= 97; var masonry_hash = window.location.hash; masonry_hash = masonry_hash.replace('#',''); var masonry_cat_id_click= ''; if (masonry_hash !== '') { var hasha = masonry_hash.spli...

Női divat magazin - Sportcipő divat 2015 tavasz
jan. 24, 2015
Kiegészítők

Sportcipő divat 2015 tavasz: minél mintásabb, annál jobb

Folytatódik a cipők terén a tavalyi divat trend, miszerint a tornacipőt utcára is felvehetjük, óvatosan akár még szoknyához is, s a jó hír, hogy a sportcipő a nők bármely korosztályának jól áll. Természetesen nem a régi, noname, tornaórás fehér, vagy sötétkék, gumitalpú cipőkről van szó, hanem a Converse, Nike, vagy Prada (igen van Prada tornacipő) utcai sportcipőiről, vagy az elegánsabb, bőr hibridekről.

Női divat magazin - Térdig érő csizma
nov. 19, 2014
Kiegészítők

Női divat 2014 tél: térdig érő csizma

Merítsen ötleteket a kifutókról és üdvözölje a térdig érő csizmák visszatérését az idei téli szezonban. A modellek felvették midi és mini szoknyákhoz, pamut ruhákhoz és tunikákhoz is. Az igazat megvallva, nekem mindig is volt térdcsizmám, annak ellenére, hogy nem mindig divatos, de nagyon szeretem, mert télen a latyakban nem lesz koszos a nadrág, vagy a harisnya és nem fázik a lábam.

Női divat magazin - Nyári kalap divat 2014
júl. 27, 2014
Kiegészítők

Kalap nélkül az Intercityn? Soha… Nyári kalap divat 2014

Eddig azt hittem nem vagyok őrülten a divat rabja, de a hétvégén rájöttem, hogy mégis. Szombaton, amikor éppen reggeliztem a Westendben és vártam a vonatindulásra. Előttem ült egy anya és a lánya. Minden gondolatom azon volt, hogyan tudnám lemásolni ennek a lánynak a kinézetét még a vonatút előtt, egy órán belül.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére