Magyarország Archivenov. 22, 2022
Magyarország

Petite size lányok fashion modellként a divatiparban

Rendhagyó felvonulókat láthattunk a RaM Colosseumban a III. The Fashion Show-n, ahol a petite size modellek először léphettek rájuk tervezett kollekcióban a kifutóra. A divatiparban nem megszokott, hogy alacsony lányokat alkalmazzanak, de a Petite Anita Janik szembement ezzel a status quo-val, mert nála kizárólag a pici modellek rúghattak labdába a Budapesten megrendezett divateseményen.

nov. 14, 2022
Magyarország

Interjúk: III. The Fashion Show és Díjátadó

Erről a divatbemutatóról azt kell tudni, hogy már harmadjára rendezzük meg és ez az első alkalom, hogy díjátadóval van egybekötve. Ez az ötlet és döntés azért született meg, mert szerettünk volna a tervezőkkel együtt ünnepelni, mert ők minden egyes nap nagyon sokat dolgoznak azért, hogy egy márkát építsenek és úgy voltunk vele, hogy miért ne lehetne ezt az egész eseményt, illetve az év végét úgy lezárni, hogy megajándékozzuk őket. Ezért lett a 3. The Fashion Show egybekötve egy díjátadóval - Tóth Anita Zsanett, főszervező, Fashion Diffusion Hungary.

Fashion Awards Hungary 2022
máj. 17, 2022
Magyarország

Fashion Awards Hungary 2022 kulisszák

A Fashion Awards Hungary a teljes divatszakmát skálázza és lefedi annak minden szegmensét, kezdve a modellektől, a modellügynökségektől a fodrászokon, fotósokon, a sminkeseken, stylistokon és divattervezőkön át, egészen a divat kiegészítő területeit képviselő cégekig, valamint a területtel és a divat témájával foglalkozó médiumokig, a lehető legszélesebb körben hozza össze egy helyre és ülteti le egymás mellé a divatszakma minden képviselőjét. Ez az elismerés az amerikai filmes gálához hasonlóan a legszélesebb körben és kizárólag szakmai szavazatokon dől el, vagyis az egyik legigazságo...

12. Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála
ápr. 22, 2022
Magyarország

12. Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála

A Fashion Awards Hungary mára Magyarország legfontosabb programja a divat világában. Az alapítók, Szinte Romulus Loránd és Pordán Tamás 2004-ben rendezték meg először a Díjkiosztó Gálát itthon, így 2022-ben már a hazai divatszakma 12. rangos megmérettetésére kerül sor!


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére