Magyarország ArchiveFashion Awards Hungary 2022
máj. 17, 2022
Magyarország

Fashion Awards Hungary 2022 kulisszák

A Fashion Awards Hungary a teljes divatszakmát skálázza és lefedi annak minden szegmensét, kezdve a modellektől, a modellügynökségektől a fodrászokon, fotósokon, a sminkeseken, stylistokon és divattervezőkön át, egészen a divat kiegészítő területeit képviselő cégekig, valamint a területtel és a divat témájával foglalkozó médiumokig, a lehető legszélesebb körben hozza össze egy helyre és ülteti le egymás mellé a divatszakma minden képviselőjét. Ez az elismerés az amerikai filmes gálához hasonlóan a legszélesebb körben és kizárólag szakmai szavazatokon dől el, vagyis az egyik legigazságo...

12. Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála
ápr. 22, 2022
Magyarország

12. Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála

A Fashion Awards Hungary mára Magyarország legfontosabb programja a divat világában. Az alapítók, Szinte Romulus Loránd és Pordán Tamás 2004-ben rendezték meg először a Díjkiosztó Gálát itthon, így 2022-ben már a hazai divatszakma 12. rangos megmérettetésére kerül sor!


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére