Ötletek & Tippek ArchiveNői divat magazin - Ruha tisztítás
márc. 27, 2015
Ötletek & Tippek

Hogyan lehet a bolti tisztítós ruhákat otthon tisztítani?

Szellőztesse kiSokan azt hiszik, hogy a drágább ruhákat minden alkalommal tisztítóba kell vinni, ha felveszik. Ha a ruha nem koszos, nem feltétlenül kell mindig kimosni, elég ha kilógatja a ruhaszárítóra az udvaron, vagy felakasztja egy ajtóra egy nyitott ablak közelében 48 órára. Így finom friss illata lesz, kimegy belőle a parfüm, ételszag, vagy dohányfüst. Aztán vagy visszateszi a szekrénybe, vagy még ki is lehet mosni, vagy el lehet vinni tisztítóba, ha szükséges.

Női divat magazin: Tavaszi gardrób tippek
febr. 28, 2015
Ötletek & Tippek

Tavaszi gardrób tippek

Ömlenek a kifutókról az új trendek, a kockasarok, a nadrágkosztüm, a 70-es évek stílusa, a multicolor dzsekik, az állig érő nyakvonalak, melyek mind nagyon izgalmasak, és néhány talán az Ön gardróbjában is hamarosan megjelenik. De a stílusváltás mindig egy összetettebb folyamat annál, hogy beszalad a belvárosba, vagy a divatközpontba és összevásárolja lábujjtól fejtetőig, amit a kifutón látott.

Női divat trendek 2015 tavasz
jan. 28, 2015
Ötletek & Tippek

Női divat trendek 2015 tavasz

Hogy hol is tart a női divat 2015-ben? Visszatérnek a 70-es és 90-es évek. Ám ahogyan a divatvilág képes fúzionálni a múltat a jövővel, idén is vannak és lesznek teljesen új ötletek, melyek vegyes, sokszor érdekes, új irányzatokká válnak.

Divatos filmek
nov. 12, 2014
Ötletek & Tippek

Divatos filmek

Íme a filmek, melyeket minden divat imádónak látnia kell: Bill Cunningham New York (2011, Richard Press; Bill Cunningham)Kukkantson be az utca divatfotósának, Bill Cunninghamnek a sajátos és elragadó világába a The New York Timesnál töltött karrierjének idején. A dokumentumfilm nyomon követi Cunningham „Az utcán” című heti sorozatát, titokzatos magánéletét és szakmai életútját.

Divatos színek 2014
márc. 11, 2014
Ötletek & Tippek

Divatos színek 2014

Tavaly év végén megnéztük, hogy milyen színek uralták a 2013 tavaszi szezont, illetve ezek hogyan változtak az év folyamán. 2013 tavaszán az erő, az ébredés jelent meg a színekben és hangulatokban, a szivárványt idéző erősebb és merész árnyalatok kaptak figyelmet. Előtérbe került a zöld és a citromsárga, a tűzpiros és a narancs, a pink, a neonkék, az elegáns fekete és fehér. Előbújt, de még nem uralta a divatot a szerényebb pasztell, a halványlila, barack, bézs.

Divatmagazin - Divatos városok
febr. 14, 2014
Ötletek & Tippek

Divatos városok

Ilyenkor Valentin napon mindenhol az ajándékozásról, meglepetésekről van szó. Kevesebb az olyan reklám és ajánlat, amely azonnali élményt nyújt akár azoknak is, akik egyedül vannak éppen, és szerelmük helyett szeretteikre gondolnak Valentin napon.Ábrándozzunk kicsit és utazzuk körbe Európát, melyek a legdivatosabb városok a romantika szempontjából. Közeli helyek közül tud válogatni, ha kedve van elutazni valahová, vagy pár percig kikacsolódhat ezen a szép napon a képek nézegetésével.

Női divat magazin - Szilveszteri Divat Tippek 2013/2014
dec. 27, 2013
Ötletek & Tippek

Szilveszteri Divat Tippek 2013/2014

Ha stílusosan szeretné kezdeni 2014-et, próbálja ki Szilveszter éjjeli öltözködési javaslatainkat!Ha nem volt ötlete, hogy mit is vegyen fel a nagy napon, ne keresgéljen tovább, itt a megoldás!

Női divat magazin - Női divat tippek 2013 ősz-tél
dec. 16, 2013
Ötletek & Tippek

Női Divat Tippek 2013 ősz-tél

A következő, 2013 őszi-téli divat tanácsok a fő trendeket emelik ki és segítenek eldönteni, milyen irányba induljon, ha a ruhatárát fel szeretné kicsit frissíteni.  

Női divat magazin
dec. 1, 2013
Ötletek & Tippek

Divatos színek 2013

Készítettünk egy érdekes összeállítást, milyen színeket ajánlottak a nagy divatházak 2013 tavaszán, illetve ezek hogyan változtak aztán őszre és télre. Csakúgy, mint minden tavasszal, tavaly is az energia, a megújulás jellemezte a divatszínek világát, ahogy alapvetően az emberek hangulatát is. 


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére