Ruhák & Öltözködés

Colorado Fashion

By Super User
Hegedűs Éva a Colorado Fashion márkanév alatt nagyon sok külföldi márkával és céggel kapcsolatba került és szebbnél-szebb ruhákat hoz, amelyeket előszeretettel viselnek Magyarország színészei, tévés személyiségei, élsportolói és fiatal tehetségei is.
 |  Ruhák & öltözködés

colorado fashion borito

Nőies, elegáns, divatos és pénztárcabarát kínálat fogadja az érdeklődőt a Colorado Fashion webshopjában és a kizárólag a lehetőleg méretsorokat vásárló kereskedőket a budaörsi Fashion Trend Centerben lévő nagykereskedésében.

colorado fashion 202205 9colorado fashion 202205 7

colorado fashion 202205 4colorado fashion 202205 2

colorado fashion hegedus evaEgyre többen fedezik fel maguknak a közszereplők közül is a magyarországi ruha kereskedéseket és tervezőket, ami arra enged következtetni, hogy sikerült a hazai divatvilágnak is utat törni és felzárkózni a nagy, neves külföldi márkák, kereskedők közelébe. A Colorado Fashion elnevezése közel 20 évre nyúlik vissza, hiszen az induláskor elsősorban bőrdzsekiket, kabátokat és szőrmét importált a tulajdonos Hegedűs Éva Olaszországból, Amerikából, majd Svédországból, illetve saját gyártás is folyt. Az idő előrehaladtával a szegmens megtorpant, ekkor Éva közgazdászként ráérzett hogy szélesebb, változatosabb kínálattal kell vevőit elkápráztatnia, s akkor úgy döntött, hogy a divat fővárosából, Párizsból hoz különleges, egyedi stílusú alkalmi ruhákat az elegánsabb viseletet kedvelő hölgyek számára. Rengeteg nemzetközi kiállításon körülnézett és kizárólagos szerződést kötött hazánk területére több, az elképzelésébe illeszkedő szereplővel, s mivel a szerződéseket a Colorado Hungary Kft. nevével kötötte, így a márkanév maradt, hiszen mindenki ismerte már a Colorado nevet, ezért csak hozzátette, hogy fashion. Nagyon sokan megkedvelték azt a stílust, ízlést amiben irányt mutatott és így egyre jobban belemerült a gyönyörű ruhákba. Azóta nagyon sok külföldi márkával és céggel kapcsolatba került és szebbnél-szebb ruhákat hoz, aktívan részt vesz a napi munkában, személyesen választja ki a legújabb trendeknek megfelelő darabokat, szetteket, melyeket előszeretettel viselnek Magyarország színészei, tévés személyiségei, élsportolói és fiatal tehetségei is. Számos szépségversenyen nagy sikerrel szerepeltek a cég ruhái, sokszor volt már Éva a TV-ben is divattanácsot, interjúkat adni.

colorado fashion uzlet 202205 2 webcolorado fashion uzlet 202205 3 web

colorado fashion uzlet 202205 1 web

A FEM3 Cafe egyik adásában például a 42-es, 44-es méretű nőknek segített a ruhaválasztásban. A tanácsadó szerint két nagy hibát szoktak elkövetni ezek a hölgyek, vagy nagyon szűk ruhákat választanak, vagy túlságosan el akarnak bújni egy bő fazon mögé. Az is kiderült, hogy ha a ruha formáját jól megválasztják, akkor nyugodtan hordhatnak világosabb, vidámabb színeket is. A Pest Megye Szépe Döntők és Gálaestek a törökbálinti impozáns Munkácsy Mihály Művelődési Házban kerülnek megrendezésre évről-évre, ahol az állandó zsűritagok között ott ül Éliás Gyula Jr. Artisjus-díjas és Gundel-művészeti díjas énekes-dalszerző, Turbók János az Agárdi Popstrand főrendezője, Hegedűs Éva a Colorado Fashion tulajdonosa, Balczó Kornélia a Buda Környéki Televízió tulajdonosa, Csizmazia Zsolt a verseny hivatalos fotósa, Cseh-Szakál Tibor versenytáncos, Kerepesi Réka az I. Pest Megye Szépe Királynője és Bada Zoltán versenyigazgató-alapító. Geszler Dorottya egy korábbi Miss Health and Beauty Hungary szépségverseny döntőjének volt a műsorvezetője, a megmérettetésen pedig káprázatosan nézett ki. A Hegedűs Éva nevével fémjelzett Colorado Fashion estélyi ruhában és a Hajnalka Tórizs Headcouture fejdísszel olyan volt, mint egy hercegnő, szóltak a híradások. "Szép vagy, mint egy királylány" - olvasható a rendezvény kommentjei között, és véleményével a hozzászóló nem volt egyedül.

A Colorado Fashion szlogenje: "Egy lépéssel a divat előtt."

  • colorado-fashion-202205-8
  • colorado-fashion-202205-6
  • colorado-fashion-202205-3
  • colorado-fashion-202205-5
  • colorado-fashion-202205-13
  • colorado-fashion-202205-14
  • colorado-fashion-202205-12
  • colorado-fashion-202205-11
  • colorado-fashion-202205-1
  • colorado-fashion-202205-10

Nagykereskedés, bemutatóterem (csak méretsorokat vásárló kereskedőknek)
Fashion Trend Center / 2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Nyitvatartás: Hétfő-Kedd-Szerda-Csütörtök 8-15
Péntek-Szombat: zárva
Vasárnap: 8-12

Webshop magánszemélyeknek: 
https://coloradofashion.hu/

Internetes elérhetőségek:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://coloradofashion.hu
https://www.facebook.com/coloradohungary/
https://www.facebook.com/hungary.colorado
https://www.instagram.com/coloradofashion_hegeduseva/


A fotók forrásai: Colorado Fashion, szisz

szisz


Super User


More Coverage

Divatos színek 4. Piros

A piros az energia, az aktivitás, a szenvedély, a szexualitás, a harag, az öröm és a szeretet színe is egyben.

Divatos városok

Ábrándozzunk kicsit és utazzuk körbe Európát, melyek a legdivatosabb városok a romantika szempontjából.

Szépség klinika: Hogyan lehet a károsodott hajat ápolni

Ha azt akarja, hogy a haja jobban nézzen ki, táplálnia kell a hajtüszőket.

Divatos filmek

Filmek, melyek kiemelten kapcsolódnak a divat világához.

Kukucskáljunk be a Louis Vuitton kirakataiba

A Louis Vuitton és Dior üzletek, kirakatok és divatbemutatók designjának felelőse Faye McLeod kivételként erősíti a szabályt, és mer egyedit, inkonvecionálisat alkotni.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére