Szépségápolás & Smink ArchiveSzépség klinika: Hogyan lehet a károsodott hajat ápolni
febr. 11, 2015
Szépségápolás & Smink

Szépség klinika: Hogyan lehet a károsodott hajat ápolni

A száraz bőrön kívül az évszak másik fő problémája a szépségápolásban a haj tompa, élettelen, fénytelen, száraz és seszínű állapota. Ha a haja nincs jó formában, az gyakran a hajszárító, hajvasaló, vagy akár a regeneráló balzsamok (igen a balzsammal is óvatosan kell bánni, mert ártalmas lehet) eltúlzott használatára, vagy a gyenge minőségű ételek fogyasztására vezethető vissza. S hogy mit lehet tenni, hogy újra szép haja legyen?

Szépség klinika: Hogyan tartsa fiatalosan a kézbőrét
febr. 7, 2015
Szépségápolás & Smink

Szépség klinika: Hogyan tartsa fiatalosan a kézbőrét

Mivel télen a kézfejünk különösen ki van téve az időjárás viszontagságainak, nézzük, hogyan óvhatjuk meg bőrünket az öregedéstől. A kézbőr az egyik leginkább életkort jelző hely. Még a 40-50-es éveikben járó nők is, akiknek az arca nem is ráncos, mert óvják a nap káros sugaraitól és naponta ápolják, a kezük gyakran száraz, töredezett és barna pigmentfoltos. Vajon az arcra használt legújabb, divatos TLC krémek ugyanolyan jók lehetnek a kézre is?

Női divat 2014 őszi smink
aug. 21, 2014
Szépségápolás & Smink

Női divat 2014 őszi smink

Közeleg a London Fashion Week, így körülnéztük a brit területen, hogy éppen mivel foglalkoznak. Gyakran emlegetik, hogy míg a lila szín jó benyomást tett a kifutókon, addig a szépségiparba átkerülve elég nehéz megvalósítani egy lila szemceruzával azt a hanyag, kissé álmatag pillantást, amit Kate Mosstól megszokhattunk.

A legdivatosabb smink 2014 tavaszán
ápr. 11, 2014
Szépségápolás & Smink

A legdivatosabb smink 2014 tavaszán

Mint ahogyan a ruhák színeiben, a sminknél is uralkodik a neon és a pasztell, az abszolút lehengerlő viszont idén a macskaszem, mégpedig a füstös macskaszem. Na, nem kell azonnal lakkba öltözni és eljátszani Catwomant, de ha cicásan érzi magát, és szívesen kipróbálná az aktuális divatot, elő a tükörrel, egy puha, erős fekete szemceruzával, szempillafestékkel, a sötét, akár csillogó szemhéjpúderrel és lásson neki a cicává változásnak.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére