Tervezők & Designerek Archivedec. 29, 2022
Tervezők & Designerek

Alacsony nőknek szóló karácsonyi kollekcióval állt elő a magyar tervező

A szeretet üzenetét a ruhákba ölve int búcsút a gyerekosztálynak a márka. Létezik egy szakkifejezés a divatban arra, ha valaki alacsony. Ez a „petite", ami egy francia eredetű szó, jelentése nem más, mint az, hogy kicsi, pici.

dec. 29, 2022
Tervezők & Designerek

Játékra invitál a CUKOVY legújabb kollekciója

A CUKOVY a városi felfedezők számára tervez könnyen variálható, egyedi kabátokat. A kortárs magyar tervezői márka legújabb kollekciója lecsatolható, többféleképpen párosítható elemekkel debütált, így minden darabja sokoldalúan kombinálható.

dec. 8, 2022
Tervezők & Designerek

A vad vízivilág inspirálta a FANNA új kollekcióját

Az első környezetbarát designer polewear márka, a FANNA új kollekcióját a vad vízivilág részletei ihlették. A Wild Waters kollekció darabjai a hullámok könnyed mozgását, az erőt, és az egyensúlyt testesítik meg.

dec. 5, 2022
Tervezők & Designerek

Híres influenszer lett a Petite Anita Janik márka “Év Petite Modellje” díjának nyertese

Nem fukarkodott a magyar márka a fashion show-n a díjak kiosztásával. A TikTokon több, mint 300.000 követővel bíró fitness bajnok kapta meg magyarországon először a Petite Anita Janik márka által alapított “Év Petite Modellje” díjat. A RaM Colosseumban megrendezett fashion show-n számos celeb és influenszer tette tiszteletét.

nov. 18, 2022
Tervezők & Designerek

Az első magyar petite size márka, aki az alacsony nőket képviseli

Újraírhatja a divatvilág sztenderdjeit a Petite Anita Janik. Eddig soha nem kapott esélyt idehaza olyan tervező kollekciója a kifutón, aki petite size alacsony nőkre tervezte kollekcióját. Így pláne nem kis dolog az, hogy a márka nyerte az év tervezője díj közönségszavazását is a III. The Fashion Show-n.

szept. 29, 2016
Tervezők & Designerek

BMW ihlette Carbon divat

Igazi különlegességgel rukkolt elő a Felder Felder tervezőpár a London Fashion Weeken szeptember közepén. A két hölgy ezzel a ruhával bizonyára beírja magát a divattörténelembe, ugyanis a ruha egy újrahasznosítható BMW-ből készült. A BMWi3 és BMWi8 ugyanis a BMW csoport újrahasznosítható autótípusa és fenntartható szénszálból készül. A kissé merészebb szabású miniruha a Felder Felder 2017 tavasz-nyári kollekciójának első, bemutató darabja. Vajon az egész kollekció BMW-ből lesz és a carbon ruha lesz az új divat?

Karl Lagerfeld
jan. 10, 2016
Tervezők & Designerek

Karl Lagerfeldhez bekopogtatott a francia adóhatóság

A francia hatóságok vizsgálat alá vették Karl Lagerfeldet, ugyanis azzal gyanúsítják a világhírű divattervezőt, hogy különböző cégek közötti furfangos, komplex tranzakciókon keresztül elrejtett kb. 22 millió eurót. A L'Express című francia magazin azt állítja, hogy Lagerfeld offshore adóparadicsomokba utalt pénzeket, hogy ezzel elkerülje a francia kormánynak fizetendő több millió eurós adófizetést. Az eset a francia hatóság utóbbi években előtérbe helyezett, adócsalások elleni vizsgálathullámának egyik lépése során bukott ki, amit a francia Pénzügyminisztérium a költségvetés javítása miatt ...


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére