Gasztro Programok Archivejan. 16, 2023
Gasztro programok

A Borkult 2023-as eseményei

A borkult csapata már nagy erőkkel dolgozik a következő évi fesztiválok, események szervezésén. 2022-ben a VinAgora borversenyre ismét szép számú nevezés érkezett, rekord számú külföldi mintával. Összesen 941 minta vett részt a megmérettetésen, 16 bortermelő országot képviselve. A véglegesített érem ponthatárok alapján végül 9 nagyarany-, 160 arany-, 116 ezüstérem, 7 főkategória győztes Champion díj, valamint további 25 különdíj született.

szept. 27, 2022
Gasztro Programok

Balaton Wine & Gourmet rendezvénysorozat Veszprémben

Szeptember 29. – október 2. között rendezik meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program legnagyobb szabású gasztronómiai eseményeként a Balaton Wine & Gourmet rendezvénysorozatot. A Veszprémvölgy egyedülálló környezetében négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt ünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A Budapest Borfesztivál után sem áll meg a gasztroélet, gyere és látogass el szeptember utolsó hétvégéjén Veszprémbe, és ne felejts el elugrani a csodás őszi fényekben csillogó Balatonhoz sem!

GOURMET FESZTIVÁL 2022 Mautner Zsófi, Jókuti András
jún. 3, 2022
Gasztro Programok

GOURMET FESZTIVÁL 2022 élmények - A Focaccia nem pogácsa

XII. majd II. kerületi lakos lévén sokat jártam korábban a Millenáris Parkba, ám az elmúlt néhány év kicsit távolabb sodort, így mondhatni régen voltam már a környékén. A híradásokból megtudtam, hogy a park megnyitásának (2001) huszadik évfordulóját ünneplik az Álmok Álmodói - Világraszóló magyarok 2.0 elnevezésű kiállítással, mely a hátterét adta a május végi GOURMET FESZTIVÁLNAK.

Gourmet Fesztivál 2022. MÁJUS 27-29. MILLENÁRIS
máj. 9, 2022
Gasztro Programok

Gourmet Fesztivál 2022. május 27-29. Millenáris

Két év szünet után, idén tizedik kiadásával indul újra a gasztronómia legnagyobb hazai ünnepe, az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A jubileumi esemény főszereplői ezúttal is az ország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, sör- és pálinkafőzdéi. Az óriási szabadtéri kóstolón túl, a Gourmet Akadémia helyszínen sztárséfek és megismételhetetlen programok várják a tanulni és szórakozni vágyókat, sőt idén gyereknap alkalmából a kicsik számára külön meglepetésekkel is készül a szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére