Színház ArchiveA király bolond színházi bemutató
márc. 2, 2022
Színház

Interjú: Benkó Bence, A király bolond

A héten pénteken, március 4-én mutatja be a k2 Színház legújabb darabját a 6SZÍN Teátrumban Budapesten a Jókai utcában. A király bolond című előadás Edward Bond Lear című drámájára építkezik Földényi F. László fordításának felhasználásával. A darab olvasópróbáján Helyes Georginanak interjút adott Benkó Bence rendező, illetve a fotóspróbán képek is készültek. A király bolond elnevezésű darab az alcím szerint egy haldoklón zengő, végső, bús panasz egy felvonásban. "Ha Isten teremtette volna a világot, mindig igazságos és bölcs lenne a hatalom, és mennyi szenvedést takaríthatná...

Németh Kristóf, Fórum Színház
febr. 11, 2022
Színház

Interjú: Németh Kristóf, Fórum Színház

A Fórum Színház LOVE.HU előadását a szerelmesek napján, február 14-én tűzi újra műsorra a 6SZÍN Kiss Anna Laurával és Lengyel Ferenccel. A romantikus komédia kapcsán Helyes Georgina (6SZÍN) készített villáminterjút a Fórum Színház igazgatójával, Németh Kristóffal. Miért volt fontos neked, hogy a Fórum Színház bemutassa a LOVE.HU-t? Egy ősbemutató minden színház életében ünnep. Ráadásul, ha ez egy hazai szerző műve, akkor különösen. Az már csak ráadás, hogy az író, Kulcsár Lajos kollégánk, hiszen élete java részében színészként tevékenykedett. Az előadás kétszereplős, azonban mindkét ...

okt. 4, 2021
Színház

NINE-KILENC musical: Grandiózus alkotói energiák az Operett színpadán

Már megérkezésünkkor lenyűgözött a Broadwayre jellemző ledfal, amelyen a szezonindító darabot hirdető grafikák villództak és ragyogták be a Nagymező utcát. Az Operettszínház klasszikus belső enteriőre magával ragadóan repít egészen az előadás kezdetéig, hiszen önmagában is leköti a figyelmet eleganciája.

NINE-KILENC: Nagysikerű BROADWAY MUSICAL
szept. 21, 2021
Színház

NINE-KILENC: Nagysikerű BROADWAY MUSICAL első alkalommal Budapesten

Az új évad szeptember 24-én Arthur Kopit - Maury Yeston: Nine-Kilenc című, nagyszabású Broadway-musical premierjével kezdődik a Budapesti Operettszínházban, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja. A három szereposztással tervezett előadás egy társulatépítő darab, amely igazi sztárparádét kínál, az Operettszínház többgenerációs sztárgárdája mellett vendégként látható a színpadon Bánsági Ildikó, Keresztes Ildikó és Szilágyi Enikő.   


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére