Zene & Fesztivál Archivejan. 12, 2023
Zene & Fesztivál

Beach, partik, balatoni pirkadatok – megjöttek a Balaton Sound első nevei

Európa legmenőbb vízparti zenei fesztiválja – ahogy ez már megszokott – 2023-ra is világsztárok sorát jelentette be. Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Sound nem csupán egy hatalmas esti parti forgatag, de napközben is rengeteg lehetőséget kínál a lazulásra és a feltöltődésre a parton és vízen egyaránt. A Balaton Sound 2023-ban június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.

dec. 15, 2022
Zene & Fesztivál

VeszprémFest 2023: jön Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko, Joss Stone, Norah Jones és Rost Andrea

2023-ban 20 éves a VeszprémFest. A két évtizedes prémium zenei fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt zenei rendezvényeként fennállásának egyik legváltozatosabb programjával ünnepel.

dec. 14, 2022
Zene & Fesztivál

ZamJam 2023 jegyek Karácsonyra!

2023. július 27-28-29-én újra izgalmas és különleges zenei, képzőművészeti, irodalmi és gasztronómiai programokkal várja az érdeklődőket Zamárdiban a ZamJam, a MOL Nagyon Balaton háromnapos fesztiválja! A fő helyszínen jövő nyáron is minden idők legfontosabb dalai szólalnak meg, élő legendák tolmácsolásában. A házigazda a ‘80-as, ‘90-es évek műsorvezető-dj legendája B. Tóth László lesz. A koncertek után a Get Funky party és Jazzkovács a balatoni nyár nagy dalaival várja a közönséget.

nov. 24, 2022
Zene & Fesztivál

11. PALOZNAKI JAZZPIKNIK - 2023. AUGUSZTUS 3-5.

A szervezők elindították a jegyértékesítést a 11. Paloznaki Jazzpiknikre! Csapjatok le mielőbb a szuperkedvezményes Blind Early Bird jegyekre, ugyanis csak pár száz darab van belőlük!

okt. 6, 2022
Zene & Fesztivál

A zene öröm veled – Elindult az évad a Liszt Ferenc Kamarazenekarnál!

Szeptemberben több helyszínen is hallható volt a zenekar. Az együttes 2023. márciusában ünnepeli megalakulásának 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból a 2022/23-as évadra két, egymást követő bérletet hirdet meg.

szept. 21, 2022
Zene & Fesztivál

Közel 30 ezren búcsúztattuk együtt a nyarat a Budapest Borfesztiválon!

Megállíthatatlanul beköszöntött az ősz, ami egyet jelent a 2022-es évjáratú borok születésének időszakával. A korán szüretelt fajtákból már jó pár újbort meg is kóstolhattunk a 31. Budapest Borfesztiválon, de vannak olyan fajták, amelyek épp most érnek, formálódnak a gondos borászok pincéiben. Némelyek még szőlő formájában élvezik az őszi napsugarak simogatását, és vannak olyan borok is, amelyekre még éveket kell várnunk, hogy a poharunkba kerüljenek. Itt az idő, hogy felkerekedjünk, és meglátogassuk kedvenc borvidékeinket, borászainkat, hogy személyesen is bepillantsunk legkedveltebb borai...

szept. 17, 2022
Zene & Fesztivál

Interview: Dawn Joseph - MF Robots at the sold-out 10th Paloznak Jazzpiknik in 2022

Fine wines and various streetfood, extremely warm and cool wind, celestial phenomenon with drones, varied atmospheres conveyed by the performers on 4 stages, 2 full houses, 6 international performers, 36 domestic performers and a record number of more than 23,000 picnickers were present at the 10th Paloznak JazzPiknik in 2022. The closing performer of the main stage, Dawn Joseph, founder and singer of MF Robots, answered our questions about her life and the JazzPiknik.

szept. 16, 2022
Zene & Fesztivál

Interjú: Dawn Joseph - MF Robots a teltházas 10. Paloznaki Jazzpikniken 2022-ben

Finom borok és válogatott harapnivalók, rendkívüli meleg és hűvös szél, égi tünemény drónokkal, az előadók által közvetített változatos atmoszférák 4 színpadon, 2 teltház, 6 nemzetközi fellépő, 36 hazai fellépő és rekordszámú, több mint 23.000 piknikező volt jelen a 10. Paloznaki Jazzpikniken 2022-ben. A nagyszínpad záró fellépője, az MF Robots alapító-énekesnője Dawn Joseph válaszolt a kérdéseinkre a Jazzpiknik kapcsán.

szept. 6, 2022
Zene & Fesztivál

Budapest Borfesztivál lesz a Budai Várban 2022.szeptember 8-11.

Először 1991-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Magyarország ikonikus borfesztiválja a Vörösmarty téren, az akkor még csak néhány száz kíváncsiskodó fővárosi előtt. Kezdetben szerények voltak a körülmények, félénken mosolyogtak egymásra a néhány standban helyüket kereső borászok és az újjászülető borkultúrát épp csak felfedezni kezdő borfogyasztó közönségük. Ahogy az évek teltek, egyre erősödött az igény a minőség és a tudás iránt: elkezdtünk figyelni rá, hogyan fogjuk a borospoharat; mikor, melyik bort, milyen étellel, milyen hőmérsékleten bontunk; és hog...


Copyright © 2013-2022 | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére